Prime Healthcare vă oferă o gamă largă de produse medicale destinate spitalelor.

PRIME HEALTHCARE a fost înființată în 2009, de către antreprenori cu peste 25 de ani de experiență în domeniul sănătății, acumulată în diverse țări din întreaga lume. Compania este dedicată în totalitate importului și distribuției de dispozitive consumabile medicale de înaltă calitate.

Suntem una dintre companiile din România cu cea mai rapidă creștere în domeniul furnizării de produse medicale specializate pentru ATI și urgențe.

Beneficiind de o bază solidă de cunoștințe medicale, o rețea extinsă de distribuție și o strategie corporativă eficientă, am dezvoltat de-a lungul timpului relații de încredere cu clienții și furnizorii noștri.

Misiune și valori

Cu ajutorul echipei sale și al clienților și furnizorilor săi, Prime Healthcare își propune să rămână una dintre cele mai de încredere organizații din sectorul sănătății.

Obiectivul nostru este să anticipăm nevoile clienților noștri, să identificăm problemele acestora și să preluăm dorințele și așteptările lor, iar apoi să le transformăm în soluțiile potrivite pentru fiecare dintre aceștia. Astfel, ne dorim să reprezentăm o sursă de încredere de produse, informații și cunoștințe pentru aceștia.

Avem o gamă extinsă de produse, care acoperă nevoile secțiilor de terapie intensivă, urgențe, chirurgie și neonatologie, precum și asistenței medicale de urgență prespitalicească. Gama include dispozitive medicale pentru ventilație, respirație, anestezie, traumatisme, îngrijirea pacienților, chirurgie, precum și pentru testare Point-Of-Care.

Strategia noastră este de a stabili parteneriate solide cu producători străini de renume, pentru a dezvolta o gamă de produse de calitate superioară și cu prețuri accesibile pentru clienți, având astfel pentru fiecare categorie de produse cel mai bun raport calitate-preț. Dispunem de un proces eficient de evaluare a calității, în conformitate cu standardele ISO relevante, precum și cu reglementările legale aplicabile în România și UE.

Prime Healthcare are un sistem informatic centralizat de gestiune și distribuție, care permite livrarea rapidă și sigură a produselor către clienți și care reduce riscul de erori și întârzieri.

Echipa noastră formată din specialiști cu experiență îndelungată în acest domeniu este orientată spre rezultate și are abilitățile necesare pentru a oferi servicii de înaltă calitate clienților săi. Punem preț pe educația noastră și încercăm să fim tot timpul la curent cu cele mai noi tehnologii medicale, scopul final fiind îmbunătățirea vieții și siguranței pacienților.

Printre clienții noștri se află un număr mare de spitale universitare, spitale de urgență, spitale județene și spitale de specialitate din România. Recent, am început să accesăm și alte piețe din UE cu gama noastră de produse.